top of page

tri-line 

SNEMANJE pogovorov & STATISTIKA KLICEV

Tri-Line je eno vodilnih britanskih podjetij specializirano za razvoj izdelkov za analizo, spremljanje, poročanje in snemanje telefonskih klicev. Njihovo programsko opremo uporabljajo podjetja v vseh panogah, od zagonskih podjetij do znanih svetovnih blagovnih znamk, pa tudi v vladnih, bančnih, zavarovalniških podjetjih ter reševalnih službah in organih kazenskega pregona. Zagotavljajo popolno meritev telefonskih klicev celotne organizacije z interaktivnimi grafičnimi spletnimi poročili. Snemanje in kriptiranje ISDN in VOIP klicev v varnem okolju, ki ustreza predpisanim standardom.

predstavitev TIM programskega paketa za beleženje klicev

  • TIM Plus & TIM Enterprise sta programski orodji za analitično beleženje klicev, ki sta zasnovana tako za mala, kot velika podjetja in poslovne sisteme.

  • Dostop do poročil, grafov in govornih posnetkov so dostopni s standardnim spletnim brskalnikom.

  • Poročila lahko izvajate na zahtevo ali po v naprej programiranih urnikih.

  • Napreden prikaz poročil vam omogoča, da v nekaj sekundah tudi iz zapletenih podatkov pridobite ustrezno informacijo o opravljenih klicih. Poročila vsebujejo jasne intuitivne grafe, ki povzemajo vzorce klicev. Vsi grafi in poročila so zgrajena v interaktivni obliki, kar uporabnikom omogoča hitro iskanje podatkov in filtriranje vsebin preko hiperpovezav.

  • Zahvaljujoč svojemu edinstvenemu mehanizmu za obdelavo klicev v realnem času, lahko TIM programski paket na namizju ali večjem zaslonu (Display board / Wallboard) zagotavlja dinamičen prikaz statističnih podatkov o klicih in klicnih skupinah. Takšen prikaz obremenitve komunikacijskega sistema je še posebej uporaben v večjih klicnih centrih.

  • Poročila lahko pregledujete ali izvozite v web, pdf, xls, csv ali xml obliki.

  • Poročila lahko pošiljate ali odlagate preko e-pošte, datoteke, FTP strežnika ali http post za objavo podatkov na spletnem strežniku...

predstavitev echo programskega paketa za snemanje klicev

  • Echo programski paket za snemanje klicev deluje kot dodatek TIM orodju. Skupaj postaneta  popolnoma integrirana celovita platforma za beleženje in snemanje klicev.

  • Echo programski paket nam med drugim zagotavlja PCI-DSS in MiFID 2 skladnost, revizijo dostopov do posnetkov, kriptiranje zvočnih posnetkov in ocenjevanje uspešnosti in beležk pri obravnavanju klicev, kar je še posebej primerno za uporabo v klicnih centrih.

  • Dostop do posnetkov je integriran v TIM programski paket. Tako je na enem mestu združen nadzor nad klici in posnetki. 

tim_enterprise_reports.png
bottom of page