top of page

RADWARE

application & web perfomance

Ko pričakujemo hitro odzivnost in visoko razpoložljivost aplikacij, šteje vsaka sekunda. Radware je za vas razvil novo FastView tehnologijo, ki s pomočjo "best-in-class" Web Performance Optimization (WPO) orodij skupaj z Alteon NG ADC sistemom, samostojnim FastView Appliance strežnikom ali Virtual Appliance strežnikom, učinkovito odpravlja težave s počasnim nalaganjem spletnih strani in s tem bistveno pripomore k zadovoljstvu vaših uporabnikov.

 

Osemdeset odstotkov težav z učinkovitostjo delovanja spletnih strani je povezanih z odzivnostjo na vstopni točki - na ravni brskalnika. Ključ do hitrejših spletnih strani in spletnih aplikacij, je optimizacija vsake strani posebej. V preteklosti je bil to dolgotrajen ročen proces strokovnjakov s specifičnim znanjem o učinkovitem postavljanju spletnih strani. Danes optimizacijo in odzivnost spletnih strani uredi Radware FastView WPO sistem.

Radware FASTVIEW predstavitev

  • Radware FastView spreminja dolgotrajen in zapleten proces izboljšanja odzivnosti spletnih strani v samodejni postopek, ki v realnem času pospeši in optimizira prikaz in delovanje spletnih strani in spletnih aplikacij z naslednjimi koraki.

 

  • Konsolidiranje in priprava podatkov v predpolnilniku (Caching) z namenom zmanjšanja števila povratnih informacij med končnim uporabnikom in strežnikom

 

  • Izboljšanje uporabe predpomnilnika s povečanjem količine podatkov v predpomnilniku

 

  • Preureditev operacij prikaza strani

 

  • Optimizacija in upravljanje števila povezav v brskalniku za hitrejšo in sočasno dostavo vsebin.

 

  • Vse to z namenom izboljšanja hitrosti in kakovosti spletnih storitev ter zmanjšanja odzivnega časa spletnih aplikacij.

 

  • Podjetja kot so: eBay, PayPal, Visa, Wine.com, Petco so odvisna od odzivnosti spletnih storitev in hitrosti prikaza vsebin, zato se zanesejo na FastView™ Web Performance Optimization sistem.

Kaj lahko ponudi FastView za SAP?

  • FastView for SAP ponuja bistveno hitrejši odzivni čas za SAP aplikacijam. Zasnovan je z namenom pospešitve delovanja SAP aplikacij na  globalnem nivoju, odpravljanju ozkih grl v WAN omrežju in odpravi visoke latence (slabe odzivnosti sistemov). 

  • Takšna rešitev bistveno izboljšuje uporabniško izkušnjo in hitrost poslovnih procesov ter obenem zmanjšuje obremenitev omrežja in s tem administrativne in operativne stroške uporabe omrežja.

bottom of page