top of page

YEALINK 

bitmap.png

Yealink je globalno vodilni ponudnik VoIP komunikacijskih naprav in rešitev, ki so namenjene poslovni rabi ter implementaciji sodobnih Univerzalnih komunikacij (Unified Communications) v podjetju. Odlikuje ga širok nabor naprav za vse tipe uporabnikov, sodoben dizajn, zanesljivost, uporabnost, odlična tehnologija in cenovna dostopnost.

SNOM 

Snom naprave so razvite v Nemčiji. Odlikujejo se po visoki kvaliteti, odlični reprodukciji zvoka ter robustnosti programske opreme. Še posebej velja izpostaviti družino VoIP DECT prenosnih telefonskih naprav, primernih za vsa poslovna okolja. Ne nazadnje se vse Snom naprave ponašajo z 2 letno garancijo.

JABRA 

Visoka učinkovitost, dizajn, robustnost, vrhunski zvok in neprimerljivo udobje. Vse to so značilnosti profesionalnih žičnih in brezžičnih slušalk Jabra za uporabo v poslovnih okoljih in klicnih centrih, na poti ali doma. Priključitev slušalk je možna tako na različne tipe namiznih in mobilnih telefonskih aparatov, kot na osebni računalnik preko USB ali Bluetooth vmesnika.

jabra_gn_rgb_one_pp_authpart_port_72dpi.

BERONET 

130920_Logo_beronet-3.png

Podjetje Beronet je nemško podjetje ter eno izmed vodilnih ponudnikov VoIP vmesnikov s katerimi lahko sodobni VoIP komunikacijski sistem povežemo s tradicionalnimi TDM priključki kot npr. PSTN, ISDN ali GSM. Vmesnike odlikuje visoka kvaliteta, prilagodljivost, skalabilnost, enostavnost upravljanja ter cenovna dostopnost.

bottom of page